Meny Stäng

Gud Hjälpe Oss!

Vi har blivit varse att Länsstyrelsens djurskyddsenhet varit här när vi varit borta och brutit sig in och fotograferat överallt. De utgör ett av de största hoten mot små gårdar och djurhållning och deras agenda är att hitta så många fel som möjligt för att trakassera och dra in pengar. Sverige har blivit dömt 6 gånger för brott mot de mänskliga rättigheterna i EU-domstolen vid ingrepp mot djurhållare. De senaste 4 åren har 7 djurhållare tagit livet av sig i direkt anslutning till Länsstyrelsens aktiviteter. Deras organisation kan beskrivas som kriminell och något tjänstemannaansvar finns inte. De stjäl ofta fullt friska djur eller skjuter dem!Vi hoppas att så många som möjligt uppmärksammar vad som händer för snart finns inga bönder kvar om det fortsätter så här!
Se vidare denna sida där det står om oss.

https://www.google.se/amp/s/forystablogg.wordpress.com/2017/12/27/du-skona-nya-varld-en-anka-maste-ha-sallskap/amp/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *