Meny Stäng

En gård med lantraser, gårdsprodukter
och småskaligt landskap

Denna idyll inte långt från storstadens puls erbjuder de bästa av ekologiska produkter med smak och kvalitet som kännetecknar god naturahushållning. Här finner du fantastiska örttéer, honung och kryddor. Våra handmjölkade jämtgetter ger utmärkt mjölk och trivs på sina naturbeten. Detta och många andra unika varor finns här att köpa. Se mer i beskrivningarna.

Ekologiska Örtteer

Vårt breda utbud av ekologiska örttéer består av unika och hälsobefrämjande ingredienser från naturens eget skafferi. Du får fantastiska smakupplevelser och chans till bättre hälsa. Rena råvaror utan tillsatser ger kvalitet.

Ekologiska Kryddor

Ekologiska kryddor från naturens eget skafferi. Vi erbjuder rena råvaror utan tillsatser vilket skapar kvalitet och en genuin smakupplevelse.

Gårdsprodukter

Granparkens Gård och Kafé saluför förutom örttéer en rad olika produkter på plats. Du kan välja mellan getmjölk, getmjölkstvål, olika sorters honung, ekollonmjöl, lammköttlådor, lammfällar bland annat. Läs mer på hemsidan och kom och se det stora utbudet.

Läs om oss

Granparkens Gård byggdes 1901, alltså för över 100 år sedan. Platsen var väl vald med bebyggelselämningar flera 100 år tillbaka i tiden och på randen mellan skog och äng. 

När jag första gången såg denna slumrande igenvuxna idyll 2010 bestämde jag mig för att skapa något stort och bra av det hela. Snart var hela området röjt och stängslat, huset renoverat och det var fullt med liv av Roslagsfår, Jämtgetter och Hedemorahöns som bibehöll det öppna landskapet. Kaféet var etablerat och försäljning av örttéer, honung, getmjölk mm startade utan problem. Det blev som det var förr, livet var tillbaka på gården. Nu är det upp till dig som kund eller gäst att ta tillvara på den goda atmosfär som finns på platsen.

Här är goda kvalitetsvaror
som du har möjlighet att köpa hos oss

PRIS TILLKOMMER
VID FRAKT

SNABB
LEVERANS

NÖJD
KUND

Senaste nytt på bloggen

Sprängticka

Sprängticka växer på 1 av 5000 björkar. Den här växer på Granparkens Gård. Sprängticka har rekord i mängd mätbara antioxidanter  bl.a. Betulinsyra...

Read More